Byggeprojekt

Overvejer du at gå i gang med et større eller mindre byggeprojekt, så er der mange ting, der skal overvejes og vurderes, og medmindre du har erfaring med det tidligere, så kan det være en uoverskuelig proces. Uanset om det er et nyt køkken, der skal bygges, eller du er ude i det helt store byggeprojekt, hvor du skal bygge et hus fra grunden, så er der mange gode grunde til at tage os med ind over processen. Clausens Service ApS er et byggefirma, som du kan have fuld tillid til. Det er nemlig yderst vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved at overlade ansvaret til os, og derfor gør vi meget ud af at sikre dig de bedste betingelser og vilkår, når du indgår en aftale med os. Vi kommer til at være din tætteste samarbejdspartner, og du kan roligt lade os tage beslutninger omkring processen, imens du selv fokuserer på de sjovere ting såsom valg af materialer.

Byggeprojekt med eller uden Clausens Service ApS?

Uanset hvilket byggeprojekt du overvejer at sparke i gang, så kræver det altid meget opmærksomhed, planlægning og styring for at blive en succes. Naturligvis er der forskel på opgavernes omfang, men selvom man ofte føler, at man sagtens selv kan varetage opgaven, så viser erfaringer desværre ofte, at det alligevel var for stor en mundfuld. Derfor er gode råd og vejledning altid værd at tage med, og det kan blive endnu nemmere endnu. Hos Clausens Service ApS tilbyder vi blandt andet totalentreprise, hvilket betyder, at vi tager os af hele byggeprojektet for dig. Her bliver din egen rolle altså meget lille, hvilket vil lette stressniveauet betydeligt. Tager du hele projektet i egen hånd, så kan du også risikere, at både tidsplanen og budgettet vil skride. Har du desuden ikke erfaring med diverse leverandører eller håndværksfirmaer, så kan det også være en jungle at finde ud af, hvem du skal gå til, hvem du kan stole på, hvem der udfører et godt stykke arbejde og så videre. Derfor vil vi til hver en tid anbefale dig at starte dit byggeprojekt i samarbejde med os – så kan du være sikker på, at alting bliver gjort ordentligt og den forventede tid og pris.

Gode råd til dit byggeprojekt

Inden du lægger dig fast på et byggeprojekt, så får du her nogle gode råd. Brug god tid, og gerne måneder, på at udvikle dine ideer, så du er helt sikker på, hvad du gerne vil have. Hvad drømmer du om? Hvor kan du hente inspiration? Og har du brug for en arkitekt til at forme dine ideer? Læg efterfølgende et realistisk budget, og gerne til den gode side, så der er plads til justeringer eller uforudsete ting. Undersøg også, om du skal søge tilladelser eller overholde en bestemt lovgivning eller lokalplan på området. Overvej derefter, hvilken form for entreprise du har brug for. Der findes nemlig forskellige typer entreprise, men hos os kan du få glæde af totalentreprise, hvor vi tager os af det hele fra start til slut. Og netop start og slut er også en ting, du skal forholde dig til, inden du sætter i gang. Hvornår har du en forventning om, at byggeriet gerne skal stå færdigt?

Finansiering af byggeprojekt

Hvis du er helt grøn på byggeprojekts-fronten, så kan det være svært at finde hoved og hale i alting – ikke mindst, hvordan du finansierer projektet. Grundlæggende er der to forskellige måder som kan dække finansiering af dit byggeprojekt. Medmindre du har en masse guld på kistebunden, så skal du højst sandsynligt ud og låne pengene, og det kan du enten gøre i banken eller i realkreditinstituttet. Start med at danne et overblik over omkostningerne ved byggeriet, og derefter kan du bede om et lånetilbud. Det er som regel en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige banker, da de selvfølgelig vil konkurrere om at give dig den bedste rente. Det er naturligvis ikke gratis at låne penge til et byggeprojekt, men har du eksempelvis i forvejen flere små realkreditlån, så kan det godt betale sig at samle det hele i et større lån. Men der er flere forskellige måder at gøre det på, så forhør dig hos din bank omkring dine muligheder. Og når du har lånet på plads, så står vi klar til at tage de første spadestik til dit byggeprojekt. Tøv ikke med at kontakte os på 32 95 97 85, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder klar til at tage imod dit opkald, og det er altid helt uforpligtende at give os et kald.

fa-user

PRIVAT

Skal du totalrenovere din bolig, eller har du bare behov for lidt håndværkerhjælp, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi er din totale løsning indenfor dit bygge- og renoveringsprojekt. Store som små opgaver.

fa-building-o

ERHVERV

Vi har den krævede erfaring og ekspertise, og kan derfor agere som professionel totalentreprenør ved jeres byggeri.
Vores spidskompetence er at tilpasse os kundens behov, og vi gør en stor dyd ud af altid at holde den lovet deadline, om det så kræver dobbelt bemanding i weekenderne.

fa-home

TOTALENTREPRISE

Totalentreprise kræver en del erfaring, og vi vil med glæde holde hånden professionelt om din byggeprocess. Vi brænder for at slutresultatet bliver lige som du ønsker. Vi holder altid bygherre opdateret hvis budget eller tidsplan skulle ændre sig undervejs. Her kommer vi altid med alternativer så vi kan holde det aftalte.

fa-info

MILJØSANERING

I forbindelse med nedrivnings- og renoveringsopgaver, er det vigtigt at være bekendt med indholdet af Asbest, PCB og Bly. Vi har i mere end 10 år arbejdet med miljøsanering, og kan sikre dig en professionel og sikker byggeproces.