Håndværker

Er du i tvivl om, hvor du skal lede efter nogle gode, pålidelige håndværkere? Så forstår vi det godt. Det kan nemlig være rigtig svært, især hvis du ikke i forvejen har god erfaring med nogle bestemte firmaer. For de fleste mennesker betyder prisen nemlig også meget, og det kan derfor være en udfordring at finde den perfekte håndværker, som også matcher det budget, du har at gøre med. De fleste kan blive enige om, at en god håndværker er en, der selvfølgelig først og fremmest laver et veludført stykke arbejde. Men derudover er det også en, der overholder aftaler, respekterer dit hjem og dit projekt, og som er kompetent i sit fag og dermed kan besvare alle dine byggetekniske spørgsmål. Heldigvis findes der rigtig mange gode håndværkere derude, men for at du ikke ender i en ærgerlig situation med en masse byggesjusk på kontoen, og en masse penge spildt, så er det vigtigt ikke bare at vælge den første og den bedste (billigste) håndværker.

Vigtigt at vælge den rette håndværker

Det er altså vigtigt at vælge de helt rette håndværkere til netop dit byggeprojekt. Nogle håndværkere har mest erfaring med store opgaver, imens andre har mere erfaring med de mindre, og det er naturligvis også en ting, der skal tages med i overvejelserne. Er det en mindre opgave, der skal klares, så kan det være fint at gøre brug af en lokal håndværker, som er i området, og som derfor hurtigt kan komme ud og hjælpe dig. Desuden er det altid en god ide at støtte lokalområdet, og måske har din nabo brugt en håndværker i området, hvorfor der også kan ligge noget troværdighed i at bruge den samme. Derudover er der ikke den samme transporttid for selve håndværkeren, som hvis du vælger en, der kommer udenbys fra. Og transporttiden kommer du nemlig også til at betale for. Dog er det ikke sikkert, at det kan betale sig rent økonomisk at bruge en lokal håndværker. Men heldigvis har du også en helt anden mulighed, og det er at lade os stå for det. Her er du altid i trygge hænder uanset, om du skal bruge håndværkere til renovering af køkken og bad eller totalrenovering af din bolig.

Få den bedste håndværkerhjælp igennem os

Leder du efter den bedst mulige løsning til dit byggeprojekt, så find din håndværker her hos os. Vi stiller altid de bedste håndværkere og leverandører til rådighed. Vi har nemlig faste samarbejdsaftaler med pålidelige og troværdige håndværkere, og vi fører en tæt dialog med alle involverede, så du kan føle dig tryg, og så du altid ved, hvad der foregår i forbindelse med projektet. Hos Clausens Service ApS er vores primære fokus at sikre en gnidningsfri, nem og overskuelig proces for dig, og derfor er det selvfølgelig også af høj prioritet at sørge for, at arbejdet bliver udført til perfektion. Heldigvis er vi så overbeviste om vores høje kvalitetsstandard, at du hos os er dækket af en fordelagtig garantiordning. Denne ordning er et økonomisk sikkerhedsnet, der dækker eventuelle fejl og mangler ved det arbejde, der er udført. Det er blot endnu en god grund til, hvorfor du bør alliere dig med os i jagten på at få en god håndværker til at hjælpe med dit projekt.

Overlad projektet til Clausens Service ApS

Hos os får du den håndværkerhjælp, du søger. Uanset om opgaven er stor eller lille, så hjælper vi dig med glæde i gang, og vi tager os også gerne af hele projektet, hvis det er det, du har brug for. Vi tilbyder altså både totalentreprise, men også professionel hjælp til både privat og erhverv, herunder nedrivning, hjælp til fjernelse af skimmelsvamp, snerydning mm. Hold dig derfor ikke tilbage, men kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, hvor vi kan gøre dig meget klogere på, hvilke muligheder du har, samt hvad vi kan gøre for dig. Kontakt os ved at sende en e-mail, eller giv os et kald i hverdagene imellem 07.30 og 15.30. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at vejlede og rådgive dig til at træffe den rette beslutning for netop dit projekt.

PRIVAT

Skal du totalrenovere din bolig, eller har du bare behov for lidt håndværkerhjælp, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi er din totale løsning indenfor dit bygge- og renoveringsprojekt. Store som små opgaver.

ERHVERV

Vi har den krævede erfaring og ekspertise, og kan derfor agere som professionel totalentreprenør ved jeres byggeri.
Vores spidskompetence er at tilpasse os kundens behov, og vi gør en stor dyd ud af altid at holde den lovet deadline, om det så kræver dobbelt bemanding i weekenderne.

TOTALENTREPRISE

Totalentreprise kræver en del erfaring, og vi vil med glæde holde hånden professionelt om din byggeprocess. Vi brænder for at slutresultatet bliver lige som du ønsker. Vi holder altid bygherre opdateret hvis budget eller tidsplan skulle ændre sig undervejs. Her kommer vi altid med alternativer så vi kan holde det aftalte.

MILJØSANERING

I forbindelse med nedrivnings- og renoveringsopgaver, er det vigtigt at være bekendt med indholdet af Asbest, PCB og Bly. Vi har i mere end 10 år arbejdet med miljøsanering, og kan sikre dig en professionel og sikker byggeproces.